Αναζήτηση

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΑ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ Β.Ο.Α.-ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ

  • Την προηγούμενη εβδομάδα έγραφα για πολιτικά «παιχνίδια» σε σχέση με το θέμα της ανακατασκευής του Βόρειου Οδικού Άξονα – Καρμανιόλα της Κρήτης. Όμως κάποιος μου εξήγησε πως τα «παιχνίδια» δεν είναι πολιτικά αλλά οικονομικά.
  • Δηλαδή, όπως μου είπε, τώρα που τα χάλια του δρόμου είναι σε μεγάλη έκταση και οι εργασίες θα έχουν τεράστιο κόστος, δεν πρόκειται να βρεθούν ιδιωτικές εταιρείες να πάρουν το έργο με την μέθοδο της παραχώρησης.
  • Εάν όμως δώσει το ΥΠΕΧΩΔΕ τα 400-500 εκατομ για να γίνουν κάποια τμήματα του έργου, τότε για το υπόλοιπο θα βρεθούν ιδιώτες να πάρουν το έργο , μαζί – εννοείται - με την συνολική διαχείριση ολόκληρου του ΒΟΑΚ και με τα αντίστοιχα οφέλη, καθώς έτσι το κόστος θα είναι μικρότερο και τα οφέλη μεγαλύτερα.
  • Δεν γνωρίζω εάν ισχύουν αυτά, αλλά εκείνο που βλέπω είναι πως ο χρόνος κυλά και τα ψέματα τελειώνουν. Και επειδή το θέμα αφορά ολόκληρη την Κρήτη, ο Σεραφείμ πρέπει άμεσα να συγκαλέσει περιφερειακό συμβούλιο η συνεδρίαση του οποίου δεν θα διακοπεί, εάν δεν έχει ληφθεί μια και απόλυτα συγκεκριμένη απόφαση για την ανακατασκευή του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου