Αναζήτηση

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2008

ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ


  • Την παροιμία αυτή θυμίζει η κατάσταση με το κυκλοφοριακό χάος στον Πλατανιά. Και αυτό γιατί όταν η συγκεκριμένη περιοχή άρχισε να αναπτύσσεται τουριστικά, ακολούθησε την ελληνική πεπατημένη. Ο καθένας για την πάρτη του. Αυτό έκαναν οι ξενοδόχοι που δεν άφησαν ούτε μέτρο για να σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία, αυτό έκαναν και οι καταστηματάρχες που δεν υπολόγισαν το που θα σταθμεύουν οι πελάτες τους.
  • Και δυστυχώς η ίδια τακτική συνεχίζεται και σήμερα, που το πρόβλημα τους τσούζει όλους. Οι τουριστικοί φορείς ενδιαφέρονται για το πώς θα ξεφορτώσουν τα πούλμαν τους πελάτες τους και αντίστοιχα οι καταστηματάρχες για το πώς θα σταθμεύσουν οι δικοί τους πελάτες πιο κοντά στην επιχείρησή τους.
  • Το αποτέλεσμα βέβαια είναι το απόλυτο χάος, τα νεύρα, οι τσακωμοί και η ταλαιπωρία των…πελατών και των δύο, που άλλωστε αποτελούν και το πάπλωμα για το οποίο γίνεται ο καυγάς. Πάντως δεν γνωρίζω εάν ο Γιώργος του Πλατανιά θα καταφέρει να δώσει λύση με την μελέτη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως εάν συνεχιστεί αυτό το χάλι, την λύση θα την δώσουν οι ίδιοι οι…πελάτες, φεύγοντας και από τα καταστήματα και από τα ξενοδοχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου