Αναζήτηση

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Β.Ο.Α.Κ(ΑΡΜΑΝΙΟΛΑ)

  • Κάποτε μου είχαν περιγράψει την αντίδραση ξένων επισκεπτών στα Χανιά, οι οποίοι , όταν τους έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο για να τους μεταφέρουν μέσω του ΒΟΑΚ, μόλις έφτασαν στον προορισμό τους είχαν αλλάξει χίλια χρώματα από την τρομάρα που πήραν.
  • Σκεφτείτε λοιπόν τα σχόλια που θα γίνονται για την εθνική καρμανιόλα της Κρήτης και από όλες τις πλευρές. Δηλαδή όχι μόνο από το θέμα της ασφάλειας, αλλά και της συντήρησης. Για δοκιμάστε να κάνετε μια στάση σε έναν από τους υποτιθέμενους ειδικούς χώρους οι οποίοι από χώροι στάσης έχουν μετατραπεί σε χώρους σκουπιδιών και βρώμας.
  • Τα θέματα αυτά επισημαίνουν και σύσσωμοι οι τουριστικοί φορείς, οι οποίοι λένε το απλό και αυτονόητο. Πρέπει να γίνει σωστή δουλειά και όχι επανάληψη των μπαλωμάτων όπως τόσα χρόνια. Μπαλώματα με το να φτιάχνεις δέκα χιλιόμετρα δρόμου και μέχρι να πας παρακάτω έχει παλιώσει το προηγούμενο τμήμα. Μπαλώματα και στην συντήρηση με ελλιπή φωτισμό κ.α. πολλά.
  • Και όπως τονίζουν και οι τουριστικοί φορείς, ο «δρόμος» για να αποκτήσουμε σωστό δρόμο, είναι ένας. Να παραχωρηθεί το ρημάδι σε ιδιώτες και ας πληρώνουμε κάτι τις. Έτσι κι αλλιώς, και αυτοί που διαφωνούν με τα διόδια, δεν πληρώνουν τώρα τις φθορές, την παραπάνω βενζίνη, το ατύχημα , το σπάσιμο των νεύρων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου