Αναζήτηση

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

  • Επειδή από τις 20 Αυγούστου ξεκίνησε η κυνηγετική περίοδος και επειδή φαίνεται πως υπάρχουν κάποιοι «τεμπέληδες» κυνηγοί για τους οποίους το «σπορ» εξαντλείται μέχρι την άσφαλτο όπου φτάνει το αυτοκίνητό τους και επειδή η πλησιέστερη περιοχή για αυτούς είναι ο Δήμος Ακρωτηρίου με την συνεχή ανοικοδόμηση κατοικιών, για αρχή υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με τον Νόμο :
  • Απαγορεύεται η θήρα εντός των πόλεων, κωμοπόλεων, χωρίων ή συνοικισμών εν γένει και εις ακτίνα 250 μέτρων από της παρυφής αυτών ή εις ακτίνα 100 μέτρων από μεμονωμένων οικιών.
  • Απαγορεύεται η θήρα άνευ της συγκαταθέσεως του ιδιοκτήτου, νομέως ή μισθωτού: α) Εντός των αμπελώνων από της ενάρξεως της περιόδου της θήρας έως λήξεως του τρυγητού. β) Εντός των αθερίστων λειμώνων. γ)Εντός καλλιεργουμένων εκτάσεων ή οπωρώνων από της ανθοφορίας μέχρι και της συγκομιδής των καρπών. Δ). Εντός περιφραγμένων διά συνεχούς αδιαπέραστου και ανυπερβλήτου από άνθρωπον φράχτου παντός είδους, ύψους τουλάχιστον ενός και ημίσεως του μέτρου (1,50) ιδιοκτήτων εκτάσεων.
  • Με την ευκαιρία να θυμίσω και σε κάθε άλλον ενδιαφερόμενο, πως από την προηγούμενη εβδομάδα έβαλα τελεία και παύλα σε προσωπικές αντιπαραθέσεις γιατί έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να κάνω. Και παρά του ότι κάποιοι «συνεργάτες» συνεχίζουν τις προσωπικές επιθέσεις και την λασπολογία σε βαθμό που να σηκώνει και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, βάση του Νόμου περί Τύπου, θα παραμείνω στο ότι «την δουλειά μου θα την κάνω όπως νομίζω» καθώς φαίνεται πως οι «σφήνες» άγγιξαν στο κόκαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου