Αναζήτηση

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ...ΖΥΜΩΣΕΙ

  • Η είδηση : «Υπεγράφη την Τετάρτη από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά, τον Παραχωρησιούχο και τις Δανείστριες Τράπεζες η έναρξη της παραχώρησης και των προθεσμιών της σύμβασης της Βορειοδυτικής Οδού Πελοποννήσου, δηλαδή του αυτοκινητοδρόμου «Ελευσίνα - Κόρινθος - Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα».
  • Μάλιστα. Οι αυτοκινητόδρομοι στην υπόλοιπη Ελλάδα συνεχίζουν να κατασκευάζονται και στην Κρήτη ακόμη ψαχνόμαστε για το εάν θα γίνει με παραχώρηση, ή από το ΥΠΕΧΩΔΕ. Εάν θα έχει διόδια ή οτιδήποτε άλλο. Την ίδια ώρα, ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης βουλοπλέει και έχω την εντύπωση πως όταν καταφέρουμε να εντάξουμε για χρηματοδότηση τα παλιά τμήματα – καρμανιόλες, θα θέλουν επανακατασκευή τα «καινούργια» τμήματα που ήδη έχουν αρκετά χρονάκια στην άσφαλτό τους.
  • Τελικά θα καταλάβουν κάποτε οι πάσης φύσεως αν- αρμόδιοι και ειδικά οι πολιτικοί πως τους κατοίκους του νησιού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν έναν αυτοκινητόδρομο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και τίποτε άλλο. Για να μπορούν να ταξιδεύουν από την μια πλευρά της Κρήτης στην άλλη, χωρίς να χρειάζεται προηγουμένως να έχουν επισκεφθεί συμβολαιογράφο για σύνταξη διαθήκης.
  • Αφήστε που έμαθα ότι κάποιοι όταν πρόκειται να βγουν με το αυτοκίνητό τους στην «εθνική» οδό, παίρνουν τηλέφωνο στα – κατά περίπτωση – νοσοκομεία του νησιού και ρωτούν προκαταβολικά για το εάν υπάρχουν διαθέσιμα κρεβάτια στις εντατικές. Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε που λέει και ο λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου