Αναζήτηση

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΣΣΕΣ ΕΧΟΥΝ...ΨΥΧΗ

  • Αυτή την εικόνα φαίνεται πως είχαν στο μυαλό (;) τους εκείνοι που αποφάσισαν πως οι αγρότισσες δεν δικαιούνται να στέλνουν τα παιδιά τους σε δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς. ‘Ίσως σκέφτηκαν να επιστρέψουμε στις «ζαλωμένες» με τα μωρά αγρότισσες.
  • Και βέβαια θίγω κατά προτεραιότητα την συγκεκριμένη ηλιθιότητα, καθώς , μαζί με την αντίστοιχη για τις μετανάστριες, τις δημόσιες υπαλλήλους και τις άνεργες είναι δεδομένο πως θα οδηγήσουν στο κλείσιμο όλων των βρεφονηπιακών σταθμών των δήμων της υπαίθρου.
  • Αλλά μην νομίζετε πως και οι λεγόμενοι περιαστικοί δήμοι θα πάνε πίσω. Γιατί μπορεί να μην έχουν αγρότισσες, αλλά έχουν κυρίως δημόσιες υπαλλήλους, άνεργες, μετανάστριες και όπως είπε και ο Μανώλης των Μουρνιών, εάν η εργατική εστία αφήσει έξω τους δημότες του Ελ.Βενιζέλου και φέρει από άλλους δήμους, τότε θα κλείσει τον σταθμό του δήμου.
  • Τώρα σε ότι αφορά στο αν στο κλείσιμο των Δήμων δεν συμμετείχαν δυο, τρεις ή πέντε δήμοι, νομίζω πως αυτό δεν πολυνοιάζει τους δημότες οι οποίοι το μόνο που θέλουν είναι από 1η Σεπτεμβρίου να μπορούν να πηγαίνουν τα παιδιά στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς και χωρίς αποκλεισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου