Αναζήτηση

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΑΝΙΩΝ

  • Ø Κοινή παρέμβαση έκαναν με Ερώτησή τους προς την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων όλοι οι βουλευτές του νομού Ηρακλείου, σχετικά με τη συνέχιση της λειτουργίας των Τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης του νομού με βάση τις εγκυκλίους που ίσχυαν στην έναρξη της σχολικής περιόδου.
  • Ø Με πρώτο υπογράφοντα τον κ.Στρατάκη, οι κ.κ.Αρναουτάκης, Παρασύρης, Σκραφνάκη (ΠΑΣΟΚ), Κεφαλογιάννης (ΝΔ), Κριτσωτάκης (ΣΥΝ) και Αυγενάκης (Ανεξάρτητος), αναφέρουν στην κοινή τους Ερώτηση ότι "έχει δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση και αγανάκτηση στους μαθητές και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των Τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης Γυμνασίων και των Ειδικών Τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης Λυκείων (ΤΑΔ-ΕΤΑΔ) του Νομού Ηρακλείου, από την αιφνιδιαστική αλλαγή του πλαισίου λειτουργίας τους στο μέσον σχεδόν της σχολικής περιόδου".
  • Ø Όπως επισημαίνουν "τα ΤΑΔ και ΕΤΑΔ του νομού Ηρακλείου υπολειτουργούν εξαιτίας της πρόσφατης εγκυκλίου που άλλαξε τα δεδομένα και κυρίως γιατί δεν υπάρχει το αναγκαίο εκπαιδευτικό προσωπικό σε γυμναστές και προπονητές. Τέλος, οι βουλευτές καταλήγουν ερωτώντας την κ.Υπουργό αν προτίθεται άμεσα, την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων, να προχωρήσει στην πλήρη στελέχωση με γυμναστές και προπονητές για τη σωστή λειτουργία των ΤΑΔ και ΕΤΑΔ, προκειμένου να επέλθει ηρεμία στους γονείς και τους μαθητές αλλά και για να συνεχίσουν οι μαθητές την εκπαιδευτική διαδικασία που τόσο πολύ έχουν αξιοποιήσει και τιμήσει μέχρι σήμερα.
  • Ø Και μπορεί κάποιοι να λένε ότι αυτή η κοινή ερώτηση των Βουλευτών να έγινε για τα «μάτια του κόσμου» ή ότι «δεν πρόκειται να γίνει τίποτε». Όμως το θέμα είναι πως – για πολλοστή φορά – οι βουλευτές του Ηρακλείου δείχνουν ότι βάζουν το κοινό συμφέρον πάνω από το κομματικό. Ότι είναι εκπρόσωποι των Ηρακλειωτών βάζοντας το τοπικό συμφέρον πάνω από το κομματικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου