Αναζήτηση

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΗΜΩΝ : ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΑ ΕΒΡΕΧΕ

  • Ø Όταν τα τελευταία δύο χρόνια (τουλάχιστον) ο Κυριάκος Βιρβιδάκης ως δήμαρχος Χανίων και ως μέλος της ΚΕΔΚΕ, σχεδόν σε κάθε συνέντευξή του αναφερόταν στα οικονομικά προβλήματα των δήμων, κάποιοι, ούτε λίγο, ούτε πολύ, τον χαρακτήριζαν ως «γραφικό» ή και «βαρετό».
  • Ø Όταν καθόλη την διάρκεια του 2010, ο Κυριάκος Βιρβιδάκης μιλούσε για επικείμενη χρεοκοπία των δήμων , κάποιοι έλεγαν ότι το κάνει από αντιπολιτευτικό μένος και επειδή είναι «εχθρός» του «Καλλικράτη».
  • Ø Τώρα, στο παρά πέντε, της έναρξης λειτουργίας των νέων Δήμων, όλοι ασχολούνται με τα οικονομικά των δήμων, ανακαλύπτοντας τα χάλια τους και τα προβλήματα που θα «κληρονομήσουν» οι νέοι «Καλλικρατικοί» δήμοι.
  • Ø Τώρα κάποιοι «ξέχασαν» τα όσα έλεγαν προεκλογικά για «ανυπαρξία» έργου και για «εχθρό» του «Καλλικράτη» που είναι «ακατάλληλος» για να διοικήσει τον νέο δήμο και «ανακάλυψαν» πως ο δήμος Χανίων είναι «νοικοκυρεμένος», πως τα οικονομικά του είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον μέσο όρο των δήμων ολόκληρης της Ελλάδας και πως υπάρχει έργο θετικό που πρέπει να συνεχιστεί.
  • Ø Μόνο που τώρα «είναι αργά αγάπη μου γλυκιά» και εκτός του ότι «μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου (κάλπης) ουδέν λάθος αναγνωρίζεται», οι «κοψοχέρηδες» (αν τον ξαναψηφίσω να μου κοπούν τα χέρια) μπορεί κάποτε να θεωρούντο ως αληθινοί αλλά σήμερα πλέον πρέπει να θεωρούνται ως ψεύτες ή απλώς ηλίθιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου