Αναζήτηση

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΔ-ΠΟΛΑΝ : ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ «ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ»



  • Ø Την σοφή λαϊκή παροιμία «φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης» θυμίζουν οι αναφορές της ηγετικής ομάδας της Νεοδημοκρατικής Πολιτικής Άνοιξης περί «νέας αποστασίας». Πάσχοντας προφανώς από το ίδιο σύνδρομο αμνησίας με εκείνο της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ νομίζουν ότι και οι πολίτες ξεχνούν πως :
  • Ø Ο πρόεδρος της ΝΔ (ΠΟΛΑΝ) Αντώνης Σαμαράς όχι μόνο έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ υπό τον Κων/νο Μητσοτάκη, αλλά ως πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης πολέμησε και την ΝΔ με πρόεδρο τον Μιλτιάδη Έβερτ.
  • Ø Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ (ΠΟΛΑΝ) Δημήτρης Αβραμόπουλος αφού την κοπάνησε από την ΝΔ σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο στις αρχές του 2000, σκεφτόμενος ποιο πολιτικάντικα από τον Σαμαρά ίδρυσε – όχι κόμμα – αλλά το Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών, το οποίο το διέλυσε εγκαίρως πριν φάει τα μούτρα του σε εκλογική δοκιμασία.
  • Ø Ο γραμματέας της ΝΔ (ΠΟΛΑΝ) Ανδρέας Λυκουρέντζος την κοπάνησε από την ΟΝΝΕΔ εντασσόμενος στην ΔΗΑΝΑ όπου ήταν και υποψήφιος βουλευτής, αλλά όταν είδε πως δεν είχε ελπίδες επέστρεψε στην ΝΔ.
  • Ø Σε όλους αυτούς αφιερώνουμε την επίσης σοφή λαϊκή παροιμία : «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σκοινί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου