Αναζήτηση

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΕΥΘΥΝΗ. ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ….ΠΗΔΗΜΑ

  • Ø Την προηγούμενη εβδομάδα οι διαβόητες «αγορές» ουδόλως ασχολούνται με την φτωχή μας χώρα έως ότου βγήκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , να ρίξει τον εκβιασμό των πρόωρων εκλογών. Αυτά δεν είναι δικές μου κακεντρέχειες. Είναι μια απλή διαπίστωση για την συνεχή άνοδο που είχαν τα spreads , δηλαδή το κόστος των δανείων που παίρνει η κυβέρνηση, από την Τρίτη , αμέσως μετά την διακαναλική ανευθυνότητα του Γιώργου Παπανδρέου.
  • Ø Και όμως. Ο άνθρωπος αυτός, αντί να βγει να καθησυχάσει τις «αγορές» βγήκε σε Ιταλικό ΜΜΕ διεθνούς κυκλοφορίας και επανέλαβε τις ηλιθιότητες περί πρόωρων εκλογών. Θα μου πείτε και που είναι το καινούργιο. Από τις αρχές του 2009 κυκλοφορούσε στην Ευρώπη και μιλούσε με τα χειρότερα λόγια για την Ελλάδα (τα σχετικά κείμενα από τα ΜΜΕ υπάρχουν και στο διαδίκτυο). Ο ίδιος , όπως έχουν αποκαλύψει Ευρωπαίοι πολιτικοί, (επίσης τα σχετικά κείμενα των ΜΜΕ υπάρχουν), ήταν εκείνος που έκανε λόγο για μια «διεφθαρμένη» χώρα.
  • Ø Μήπως όμως ο Γιώργος ο Παπανδρέου και ο φωστήρας επί των οικονομικών Γιώργος Παπακωνταντίνου (αλήθεια που τον έκρυψαν προεκλογικά;) δεν ήταν εκείνοι που με την αδράνειά τους επί τέσσερεις μήνες και στην συνέχεια με τις αλλοπρόσαλλές δηλώσεις τους, δεν οδήγησαν στην εκτίναξη του κόστος δανεισμού της χώρας και την περασμένη Άνοιξη;
  • Ø Οι άνθρωποι δεν είναι απλώς «ερασιτέχνες» όπως τους είχα αποκαλέσει πριν από λίγους μήνες. Είναι επικίνδυνα ανεύθυνοι και όσο πιο γρήγορα πάρουν πόδι τόσο καλύτερα για μας και για την χώρα ολόκληρη. Μας «απειλείτε» με εκλογές κε Παπανδρέου και η λοιπή παρέα σας; Ιδού η Ρόδος ιδού και το …πήδημα. Μόνο που εμάς μας έχετε ήδη «πηδήξει» και επομένως μάλλον έρχεται και η δική σας η σειρά…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου