Αναζήτηση

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ» ΚΑΙ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

  • Ø Δεν πρόκανε καλά – καλά να ανακοινωθεί πως θα ιδρυθεί ένα νέο κόμμα, η «Δημοκρατική Συμμαχία» και οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι «διαμορφωτές της κοινής γνώμης» έπιασαν τις δημοσκοπήσεις και τα «συμπεράσματά» τους.
  • Ø «Χαμηλή δυναμική παρουσιάζει το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, όπως φαίνεται σε μετρήσεις που διεξάγονται τις τελευταίες ημέρες…..Αυτή την διαπίστωση περιέγραψε μέσα από την εκπομπή του ο Νίκος Χατζηνικολάου. Όπως είπε υπάρχουν πληροφορίες από γκάλοπ που γίνονται αυτές τις μέρες σε σχέση με την εκλογή επιρροή της ΔΗΣΥ της Ντόρας Μπακογιάννη και οι οποίες φέρουν το νέο κόμμα να κινείται μεταξύ 3 –4 %....Μάλιστα σε άλλο γκάλοπ, (συμπτωματικά και πάλι από ΜΜΕ συμφερόντων του γνωστού Κουρή) η «Δημοκρατική Συμμαχία» φέρεται με ποσοστό 2,4% !!!.
  • Ø Τώρα το αν ακόμη δεν έχει ιδρυθεί αυτό το κόμμα καθώς μόλις πριν από δέκα ημέρες έγινε η πρώτη ανοιχτή του συγκέντρωση. Το αν ακόμη οι πολίτες δεν έχουν ακούσει καν το όνομά του. Το αν είναι αδύνατον να έχει «δυναμική» ένα κόμμα που δεν έχει κάνει συνέδριο, δεν εμφανίζεται στην Βουλή, όλα αυτά φαίνεται πως αυτά αποτελούν ψιλά γράμματα για τους «αναλυτές».
  • Ø Σε όλα αυτά νομίζω πως πρέπει να προστεθεί και η επισήμανση του Χανιώτη βουλευτή, Χρήστου Μαρκογιαννάκη πως « όταν είχαμε τις περιφερειακές εκλογές δημοσιεύοντο κάθε τόσο γκάλοπ τα οποία μας έφερναν μακράν τρίτους. Γνωρίζαμε βέβαια ότι είμαστε πολύ πιο μπροστά όπως τώρα γνωρίζουμε που πραγματικά είμαστε. Ότι και να κάνουν, ότι και να κάνει ο δικομματισμός, είναι μια ισχυρή πραγματικότητα το κόμμα της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» το οποίο θα διαδραματίσει σοβαρό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου