Αναζήτηση

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΑΣΙΝΟΙ & ΡΟΖ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ : ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΉ ΣΑΣ !!!

  • Ø Η είδηση : «Την εκτίμηση ότι η νίκη του κυβερνώντος κόμματος στην Ελλάδα στις αυτοδιοικητικές εκλογές δείχνει ότι το πρόγραμμα που εφαρμόσθηκε από την κυβέρνηση με την υποστήριξη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έγινε κατανοητό από τους πολίτες, εξέφρασε σήμερα, Δευτέρα, Γενικός Διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν.
  • Ø Μιλώντας στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Inter ο επικεφαλής του ΔΝΤ υποστήριξε πως τα νέα προγράμματα του Ταμείου και ειδικά το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης της Ελλάδος έχουν συγκροτηθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η αποκατάσταση της ισορροπίας, αλλά με την προστασία των πλέον αδύναμων και ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.
  • Ø «Η πραγματικότητα είναι ότι έγιναν εκλογές στην Ελλάδα και ότι η Αριστερά στην εξουσία νίκησε», δήλωσε ο Στρος-Καν, προσθέτοντας: «Αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι ότι νίκησε η Αριστερά, αλλά ότι η κυβέρνηση, με το πρόγραμμα του ΔΝΤ, έγινε κατανοητή από την κοινή γνώμη και ότι η κοινή γνώμη υποστηρίζει την κυβέρνηση».
  • Ø Σύμφωνα με το ίδιο κάτι αντίστοιχο δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν. «Δεν έχει ποτέ συμβεί, παρά το τόσο σκληρό πρόγραμμα που οι Έλληνες υποχρεώθηκαν να υποστηρίξουν, το να γίνει κατανοητό στον πληθυσμό ότι ήταν αναγκαίο και αυτός τελικά να υποστηρίξει στην πλειοψηφία του την υπάρχουσα κυβέρνηση», υπογράμμισε ο Γάλλος επικεφαλής του Ταμείου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου