Αναζήτηση

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

  • Ø « Την προηγούμενη Δευτέρα, το Χρηματιστήριο έκλεισε στις 1645 μονάδες. Οι αγορές έστελναν μηνύματα ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Κάποιοι αισιόδοξοι μάλιστα έκαναν λόγο περί επικείμενης αναβάθμισης της προοπτικής της Ελληνικής οικονομίας από ξένους οίκους. Μέχρι και η Eurostat ανέβαλε, για μετά τις εκλογές, την ανακοίνωση για το έλλειμμα, σε μια προσπάθεια να συνδράμει στην Κυβέρνηση ενόψει εκλογών.
  • Ø Και τη Δευτέρα το βράδυ, ήταν η διακαναλική συνέντευξη του κ. Παπανδρέου και ο απροκάλυπτος εκβιασμός του για πρόωρες εκλογές. Την επομένη ήρθαν τα πάνω κάτω. Το Χρηματιστήριο πήρε την κατιούσα, τα σενάρια πτώχευσης επανήλθαν, η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια επέστρεψαν. Στη συνέχεια ανέλαβε να καλλιεργήσει και να ενισχύσει την αβεβαιότητα ο κ. Πάγκαλος με τις απόψεις του περί αναδιάρθρωσης του χρέους.
  • Ø Σήμερα (σ.σ. χτες) το Χρηματιστήριο, σημειώνοντας πτώση κατά 2.79% έκλεισε στις 1504.23 μονάδες, δηλαδή σε μια βδομάδα έχασε 10%!!! Παράλληλα, όλως περιέργως, σήμερα δημοσιεύεται και μια συνέντευξη του γνωστού οικονομολόγου κ. Ρουμπινί ο οποίος μας λέει ότι η “πτώχευση της Ελλάδος είναι θέμα χρόνου”, ακόμα και αν “υλοποιήσουμε το δρακόντειο πρόγραμμα περικοπών”.
  • Ø Απομένει να μιλήσει και ο κ. Παπακωνσταντίνου για να ολοκληρωθεί …το δράμα. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Προφανώς θέλουν να μας πουν ότι οι “αγορές ανησυχούν” για το ενδεχόμενος ήττας της Κυβέρνησης στις εκλογές της Κυριακής. Αν αυτό δεν είναι παρέμβαση εξωγενών παραγόντων στην εκλογική μας διαδικασία, τότε τι είναι ;» (Κώστας Ροδινός από το antinews.gr)
  • Ø Στο μεταξύ από προχθές η Αθήνα (όπου του ΠΑΣΟΚ δίνει την πιο καθοριστική εκλογική του μάχη) αστυνομοκρατείται. Βόμβες πακέτα αποστέλλονται προς κάθε κατεύθυνση, ελεγχόμενες εκρήξεις αναστατώνουν την ηρεμία της “σιωπηλής πλειοψηφίας” που επικαλέστηκε ο κ. Ραγκούσης, περιπολικά τρέχουν πάνω κάτω προκαλώντας μόνιμη κυκλοφοριακή συμφόρηση, για να πληροφορηθούν τα καθέκαστα και οι απληροφόρητοι. Ο στόχος είναι εμφανής: Βόμβες, αποσταθεροποίηση, φόβος και ως γνωστόν σε τέτοιες εποχές το πόπολο πάει με το γκουβέρνο, ειδικά οι νοικοκυραίοι που θέλουν την ησυχία τους. Χαρακτηριστικό είναι το κείμενο που ακολουθεί από το “resaltomag.gr” :
  • Ø «Το κράτος και το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ έχει χάσει πλέον κάθε επαφή ΟΧΙ μόνο με την πραγματικότητα, αλλά και με τους “μηχανισμούς” της απλής λογικής. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι σκαρώνουν, μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, τόσο κραυγαλέα βλακώδεις και νευρικές πράξεις πολιτικής σύγχυσης και τρομοκράτησης της κοινής γνώμης με το αντίστοιχο βλακώδες τελετουργικό θέαμα των ΜΜ"Ε".
  • Ø Μια ομάδα ηλιθίων “τρομοκρατών” σκορπάνε επιστολές βόμβες προς πρεσβείες, ταυτόχρονα και περιμένοντας…πότε θα συλληφθούν!!! Ηλίθια η πράξη: περνάμε και σκορπάμε επιστολές βόμβα ταυτόχρονα και σε παραπλήσια σημεία. Ηλίθιος ο στόχος: Στις πρεσβείες της Ολλανδίας και της Χιλής. Γιατί άραγε σε αυτές τις πρεσβείες, τι πολιτικά σηματοδοτούν; Να δούμε πώς θα το εξηγήσουν οι φωστήρες της “αντιτρομοκρατικής”. Ηλίθια και η συμπεριφορά: Διαπράττουν... τρομοκρατική πράξη δίχως να τηρούν ούτε το αλφάβητο της συνωμοτισμού. Αντιθέτως: Είναι δεόντως προετοιμασμένοι και περιμένουν να συλληφθούν με τα αλεξίσφαιρα, τις μεταμφιέσεις και τις ανάλογες πλάκες γραμμοφώνου: “είμαι πολιτικός κρατούμενος”, είπε (μας λένε), ο ένας: ;Aλλη ηλίθια “κατασκευή” !!!Απορεί κανείς με την τόση ηλιθιότητα.
  • Ø Και απορεί ακόμα περισσότερα με τούτο: Πώς είναι δυνατόν ακτινογραφημένοι “τρομοκράτες” (τόσο ηλίθιοι) από τις μυστικές υπηρεσίες (έτσι δήλωσε η αντιτρομοκρατική) και με τέτοια μέσα παρακολούθησης που υπάρχουν, να κυκλοφορούν ανενόχλητοι, να έχουν εξοπλισμούς, αλεξίσφαιρα γιλέκα, γιάφκες, υλικά μεταμφίεσης και πολλά άλλα “είδη” ΚΑΙ να προβαίνουν σε τρομοκρατικές πρακτικές…
  • Ø Φαίνεται ότι το παρακράτος και οι μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται σε μεγάλη νευρική πίεση για να σκαρώνουν τόσο ηλίθιες τρομοκρατικές ενέργειες και να πιστεύουν ότι είναι πανηλίθιος ο ελληνικός λαός για να χάφτει τέτοιες κακότεχνες και βλακώδεις τρομοκρατικές κατασκευές…Το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται υπό κατάρρευση και το παρακράτος προχωρεί σε βεβιασμένες τρομοκρατικές πράξεις σύγχυσης και τρομοθεάματος. Ίσως έτσι πιστεύουν ότι θα αξιοποιήσουν την κατασκευασμένη τρομοκρατία τους για να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό παραμονές εκλογών.
  • Ø Ματαιοπονούν γιατί τέτοιες σκέψεις και πράξεις πανικού (εξ αντικειμένου ηλίθιες) δεν ξεγελούν κανένα. Το σήριαλ που θα παιχτεί και εδώ δεν θα ξεγελάσει ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ…
  • Ωστόσο, αυτό το νέο σήριαλ σηματοδοτεί τούτο: ότι η κατάσταση για το καθεστώς είναι τόσο απελπιστικά αδιέξοδη που θα αρχίσει νέος ΚΥΚΛΟΣ άγριων και κατασκευασμένων τρομοκρατικών πρακτικών από τις διεθνείς μυστικές υπηρεσίες. Από τρομοκρατικές πρακτικές των πρακτορικών “συμμοριών” του αίματος (οι γνωστές “επαναστατικές” ομάδες), μέχρι “αλλοδαπές εξεγέρσεις” ή κουκουλοφόρικες, τύπου “Δεκεμβριανών”….»
  • Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΦΑΡΣΑ
  • Ø ‘Άλλωστε δεν είναι και η πρώτη φορά που όταν επίκειται η κατάρρευση μιας κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ η χώρα ζει σε καθεστώς αβεβαιότητας και φόβου. Θυμηθείτε ή ρωτήστε να μάθετε τι είχε γίνει το 1989 όταν ο συνδυασμός των μεγάλων σκανδάλων, (Κοσκωτά – αγορά του αιώνα – Λούβαρης) με την ασθένεια του Παπανδρέου και τη διαφαινόμενη εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας ύστερα από μια περίοδο οκτάχρονης ασυδοσίας του ΠΑΣΟΚ είχαν δημιουργήσει έναν εκρηκτικό κλίμα. Η προσκόλληση τότε του Ανδρέα Παπανδρέου και των άλλων στην εξουσία, η άρνηση τους να την παραδώσουν, είχε πάρει τον χαρακτήρα μιας αμείλικτης προσωπικής μάχης, στην οποία όμως τον τόνο έδιναν τα πιο καθυστερημένα πολίτικα τμήματα του τόπου: Οι «αυριανιστές», οι «τομπριστές» και οι κάθε είδους παρακρατικοί.. Όμως όλοι γνωρίζουν πως η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Μόνο που ακόμη και έτσι αποδεικνύεται πως η σημερινή κυβέρνηση είναι άκρως επικίνδυνη για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου