Αναζήτηση

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΣΕ ΚΑΠΗ !!!!

  • Ø Ξέρετε πόσα πληρώνουμε (όλοι εμείς) τον διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλο για να βγαίνει και να συντάσσει «μνημόνια» στα οποία χωρίς να κοκκινίζει από ντροπή γράφει πως για το οικονομικό πρόβλημα της χώρας φταίνε (μεταξύ άλλων) τα ΚΑΠΗ και οι εκδρομές των συνταξιούχων καθώς επίσης και η μεταφορά των μαθητών στα σχολεία της περιφέρειας;
  • Ø Ε λοιπόν ο φωστήρας αυτός εισπράττει και από τους συνταξιούχους των ΚΑΠΗ αλλά και από τους γονείς των μαθητών , ούτε λίγο ούτε πολύ 4.000.000 ευρώ ετησίως, δηλαδή κάτι λιγότερο από 30.000 ευρώ μηνιαίως !!!
  • Ø Δηλαδή ο Γ.Προβόπουλος – που ήταν στην ίδια θέση και επί προηγούμενης κυβέρνησης – όχι μόνο αντί να απολογείται έχει το θράσος να βγαίνει και να δίνει συμβουλές, αλλά επιπλέον έχει και το απύθμενο θράσος να επιρρίπτει ευθύνες για τα οικονομικά χάλια σε εκείνους που πληρώνουν τον πλουσιοπάροχο μισθό του.
  • Ø Βέβαια εάν τον συναντούσα θα ήθελα να του κάνω μια και μόνο ερώτηση. Πως καταφέρνει και τρώει 30.000 ευρώ κάθε μήνα ; Όσο και να σπάω το κεφάλι μου δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα έκανα με τόσα λεφτά. Ελπίζω δηλαδή να τα τρώει γιατί «να τα πάρει μαζί του» δεν έχει και νόημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου