Αναζήτηση

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ «ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΑΣ» Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


  • Ø Το διάβαζα σε όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και δεν μπορούσα να πιστέψω πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που μάλιστα κατέχει και την θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, μέσα μάλιστα από την ίδια την Βουλή των Ελλήνων να επιδεικνύει τόσο ξεδιάντροπα και αναίσχυντα το πόσο “παχύδερμος” είναι.
  • Ø Μιλώντας λοιπόν στην Βουλή, ο Θεόδωρος Πάγκαλος είπε κατά λέξη : «Η απάντηση στην κατακραυγή των πολιτών "πώς φάγατε τα λεφτά" είναι ότι "σας διορίσαμε όλα αυτά τα χρόνια στο δημόσιο". Τα φάγαμε όλοι μαζί σε μία πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος»,
  • Ø Την φράση αυτή την ξεστόμισε ο άνθρωπος που – εκτός των όσων άλλων έχει διαπράξει και στο παρελθόν ως υπουργός Εξωτερικών (Οτσαλάν κλπ) – μια μέρα πριν από τις δηλώσεις των πόθεν έσχες που δόθηκαν στην δημοσιότητα προκύπτει πως είναι από τους πλουσιότερους πολιτικούς.
  • Ø Και επειδή τα ΜΜΕ δημοσιεύουν κυρίως τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών, για να δούμε ο άνθρωπος που πέρυσι μέσα σε μια νύκτα πέταξε στον δρόμο χιλιάδες νέους ανθρώπους (stage) , ο άνθρωπος που συχνά – πυκνά (και λόγω μεγέθους) συμπεριφέρεται ως οδοστρωτήρας, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, τι περιουσία δήλωσε (μαζί με την γυναίκα του βεβαίως) ως περιουσιακά στοιχεία το 2008. Και φυσικά να θυμίσω πως τότε ο θρασύτητας αυτός ήταν στην αντιπολίτευση !!!
  • Ø Έχουμε λοιπόν και λέμε. Το 2008 το ζεύγος Πάγκαλου δήλωσε ετήσιο εισόδημα 850.000 ευρώ !!!. Δηλαδή, ούτε λίγο , ούτε πολύ, αγαπητέ μισθωτέ και συνταξιούχε που έφαγες τα λεφτά μαζί με τους υπόλοιπους, το ζεύγος Πάγκαλου – χωρίς να κατέχει θέσεις εξουσίας (όπως τώρα) είχε εισόδημα 70.000 ευρώ τον μήνα !!!
  • Ø Και για όσους αναρωτιούνται τι σκ.τα , τα έκαναν τόσα λεφτά κάθε μήνα, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν τα έβαζαν σε τράπεζα καθώς και οι δύο τους είχαν δηλώσει μόλις 33.000 ευρώ καταθέσεις σε τράπεζες.
  • Ø Και βέβαια επειδή υπάρχουν και εκείνοι που αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν κάποιος πολιτικός και η σύζυγός του να έχουν εισόδημα 70.000 ευρώ μηνιαίως, με άλλα λόγια, στο ερώτημα «που τα βρήκατε αυτά τα εισοδήματα κε Πάγκαλε» η κοροϊδία που λέγεται «πόθεν έσχες» δεν δίνει κάποια απάντηση καθώς δεν ασχολείται με το «πόθεν».
  • Ø Έτσι ο κάθε «παχύδερμος» μπορεί ανενόχλητος να βγαίνει και να λέει πως «τα λεφτά τα φάγαμε όλοι μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου