Αναζήτηση

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ . ΒΟΥΤΥΡΟ (ΚΑΙ ΜΕΛΙ ; ) ΣΤΗΝ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

  • Ø «Η επιλογή του Βασίλη Κικίλια από τη Ν.Δ. ως υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής – για τη θέση δηλαδή του...πρωθυπουργού Νο 2, όπως κάποια στιγμή έχει αξιολογήσει ο... κανονικός πρωθυπουργός – δεν θα λέγαμε ότι ενθουσιάζει τους οπαδούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι λόγοι γι’ αυτό είναι κάμποσοι:
  • Ø Κατ’ αρχάς είναι μια αδύναμη και ελάχιστα πολιτική επιλογή, η οποία δηλώνει τον φόβο της Ν.Δ. να πολιτικοποιήσει τις εκλογές. Είναι προφανές ότι στην αξιωματική αντιπολίτευση απέχουν πολύ από το να πιστέψουν στον εαυτό τους και να προτείνουν με στεντόρεια φωνή την υποτιθέμενη «εναλλακτική πρότασή» τους, την οποία ούτως ή άλλως αρθρώνουν με συστολή και ανασφάλεια.
  • Ø Ύστερα γίνεται σε λάθος στιγμή. Παρ’ ότι γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα από τα κύρια μέτωπα δοκιμασίας της κυβερνητικής αντοχής, οι της Ν.Δ. όχι μόνο επιλέγουν μια αδύναμη υποψηφιότητα, αλλά τη δημοσιοποιούν πρώτοι δίνοντας την ευκαιρία στον Γ. Παπανδρέου όχι μόνο να κάνει αυτός την επικοινωνιακή ρελάνς, αλλά και να βρει με άνεση υποψήφιο που να ξεπερνά τα μέτρα του αντιπάλου του…….Με άλλα λόγια: Όλα τα είχε ο Σαμαράς, ο... Κικίλιας του έλειπε! ( Από το Ποντίκι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου