Αναζήτηση

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΜΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΗΡΕ Ο ΜΑΡΙΟΣ…..ΤΟ ΜΑΡΙΩ




  • Ø 01 Δημοσιογραφικο-αυτοδιοικητικό γεγονός, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, ήταν η “Καλλικρατική συγχώνευση” του συνάδελφου Μάριου Παρασκάκη με το στέλεχος της ΤΕΔΚ Ν.Χανίων Μαρίας Φαραντάκη. Βλέπετε, από την μια όλοι έχουν φαγωθεί με τις πάσης φύσεως συγχωνεύσεις. Από την άλλη γιόρταζαν και οι δύο της Παναγίας. Σου λέει δεν ρίχνουμε και εμείς μια «συγχώνευση» για να είμαστε στην μόδα και δεν κάνουμε και ένα γαμήλιο τραπέζι που να είναι ταυτόχρονα και για την ονομαστική μας εορτή ; Διπλή λοιπόν η συγχώνευση και πολλαπλούς τους ευχόμαστε να γίνουν, με Αγάπη, Σεβασμό και Κατανόηση γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και τα χρειαζόμαστε όλοι και τα τρία.
  • Ø 02 Παρόντες στην γαμήλια τελετή στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία , εκεί στους Βενιζέλους, δύο νυν δήμαρχοι εκ των οποίων ο ένας είναι υποψήφιος δήμαρχος και ο άλλος υποψήφιος σύμβουλος σε αντίπαλο συνδυασμό και έναν νυν δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος φέρεται και ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων.
  • Ø 03 Βέβαια, έτερος , επίσης παρών και επίσης υποψήφιος δήμαρχος, φρόντισε να ασχοληθεί με το καυτό θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων καθήμενος στην παρέα στελεχών της ΔΕΔΙΣΑ με την οποία θεωρείται βέβαιο πως θα συνεργαστεί από τον Γενάρη.
  • Ø 04 Όμως η απόλαυση ήταν όταν συναντήθηκαν και οι τέσσερεις προαναφερόμενοι υποψήφιοι, με έναν διάλογο που ξεκίνησε από το πότε παντρεύτηκε η συνάδελφος Μαρία Μωραίτη και έφτασε στο εάν το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά είναι ΝΔ ή ΠΟΛΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου