Αναζήτηση

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ….ΞΥΓΚΙ

  • Ø Μετά τα παγώματα και την κλοπή των μισθών και των συντάξεων. Μετά τις συνεχείς και απανωτές αυξήσεις των πάσης φύσεως φόρων που επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τους μη έχοντες. Οι λήσταρχοι του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης ψάχνουν να βρουν νέους φόρους και νέους τρόπους σε μιαν απέλπιδα προσπάθεια για να βγάλουν από την μύγα…ξύγκι.
  • Ø Τι κι αν βυθίζουν τον λαό στην φτώχεια. Τι κι αν βυθίζουν την χώρα σε μιαν πρωτοφανή ύφεση η οποία θα έχει σαν αποτέλεσμα τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που λένε (άλλωστε την γνωρίζουν την τέχνη αφού τα ίδια έκαναν προεκλογικά). Τι κι αν αδιαφορούν παντελώς για τις καταστροφικές επιπτώσεις που θα έχει η πολιτική τους.
  • Ø Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδας που μια κυβέρνηση αδιαφορεί και γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της με τόσο κραυγαλέο και εξοργιστικό τρόπο, όχι μόνο αυτά που λέει η αντιπολίτευση. Όχι μόνο αυτά που ζητά ο λαός (σύμφωνα με δημοσκοπήσεις και την συμμετοχή σε απεργίες και συγκεντρώσεις) αλλά και αυτά που λένε οι ίδιοι που συμμετέχουν σε αυτό το κόμμα.
  • Ø Μιλάμε για την αποθέωση του παραλογισμού σε τέτοιο βαθμό που να δημιουργούνται κίνδυνοι για την χώρα και σε εθνικό επίπεδο. Εάν σας έχει μείνει καθόλου κουράγιο, ρίξτε μια ματιά στο τι γίνεται στο Αιγαίο και στην Ανατ. Μεσόγειο, με τις έρευνες των Τούρκων για πετρέλαιο σε Ελληνικούς χώρους και θα απορήσετε όπως και εγώ; Η Ελλάδα έχει υπουργό Εξωτερικών; Η απάντηση είναι ναι. Έχει. Και το όνομα αυτού είναι Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου. Άρα είναι σαν να μην έχει.
  • Ø Όμως εάν τα όσα συμβαίνουν με τα οικονομικά, ίσως μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα διορθωθούν μετά από κάποια χρόνια, αυτά που προοιωνίζονται από την ανυπαρξία εξωτερικής πολιτικής μάλλον θα πρέπει να μας ανησυχήσουν περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου