Αναζήτηση

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΑΝΙΩΝ !!!!

  • Ø Από καθαρή τύχη τις τελευταίες 20 ημέρες δεν έχουμε γίνει ρεζίλι διεθνώς στα Χανιά. Μια τύχη που ελπίζουμε να κρατήσει για καμιά βδομάδα ακόμη, δηλαδή έως ότου έρθει η γιατρός που θα αντικαταστήσει την γιατρό του αεροδρομίου που έφυγε με άδεια μητρότητας.
  • Ø Και ευτυχώς που τα περιστατικά τα οποία παρουσιάστηκαν ήταν λίγα και ελαφρά και αντιμετωπίστηκαν σχετικά εύκολα. Όμως μπορείτε να διανοηθείτε ότι ένα αεροδρόμιο που θέλει να χαρακτηρίζετε ως «διεθνές» και στο οποίο αυτή την περίοδο προσγειώνονται καθημερινά τα αεροσκάφη που μεταφέρουν εκατοντάδες επισκέπτες, δεν έχει έναν γιατρό;
  • Ø Και όχι μόνο αυτό, αλλά ακόμη και όταν υπάρχει ο γιατρός ή όταν θα υπάρξει μετά από μια εβδομάδα, θα είναι στην θέση του μόνο τις πρωινές ώρες , καθώς αν και στο αεροδρόμιο προσγειώνονται αεροσκάφη όλο το 24ωρο, έχουν προβλέψει θέση μόνο για έναν γιατρό !!!
  • Ø Θεωρώ ότι μετά από αυτό το απερίγραπτο χαρακτηριστικό της Ελληνικής πραγματικότητας, το να μιλάμε για τουριστικές εκθέσεις, για τουριστική προβολή, για μείωση του κόστους και οτιδήποτε άλλο, φαντάζει σαν μια καρικατούρα της πραγματικότητας που δεν θέλουμε να την βλέπουμε είτε γιατί κρύβουμε το κεφάλι μας στην άμμο, είτε γιατί αντί να βλέπουμε το δένδρο , βλέπουμε το δάσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου