Αναζήτηση

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΕΛΛΑΔΑ : ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ…. «ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ»

  • Ø Στο στάδιο της ολοκλήρωσής της βρίσκεται η υλοποίηση του συνόλου των προεκλογικών εξαγγελιών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ !!!
  • Ø Είχαν ανακοινώσει πως υπάρχουν χρήματα για να σωθεί η οικονομία και πράγματι υπήρχαν. Τα είχαν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι !!!
  • Ø Είχαν ανακοινώσει πως θα δώσουν αυξήσεις. Όντως αύξησαν τους φόρους .
  • Ø Είχαν ανακοινώσει πως θα δώσουν καλύτερες προοπτικές στην νέα γενιά. Όντως οι νέοι μπορούν πλέον να είναι χαρούμενοι καθώς η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τους απάλλαξε από την μιζέρια του να λέγονται «συνταξιούχοι». Όταν και εάν βρουν δουλειά (σύμφωνα με τις στατιστικές η ανεργία πλήττει κυρίως τους νέους) εκεί γύρω στα 30 θα πρέπει να εργάζονται τουλάχιστον μέχρι τα 70 για να πάρουν μια σύνταξη , οπότε είτε δεν θα προλάβουν, είτε θα την «απολαύσουν» για λίγους μήνες ή ελάχιστα χρόνια.
  • Ø Είχαν ανακοινώσει ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης, την «πράσινη» ανάπτυξη. Όντως φέτος ήταν η χρονιά του Παναθηναϊκού.
  • Ø Είχαν ανακοινώσει την πλήρη ισότητα και όντως. Τώρα πια όλοι οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι Έλληνες είναι ίσοι στο επίπεδο της….φτώχειας.
  • Ø Είχαν ανακοινώσει μια ισχυρή Ελλάδα και όντως όλη η Ευρώπη, όλος ο κόσμος συζητούσε για την Ελλάδα έστω και αν μας έφτυναν.
  • Ø Και τώρα ήρθε η ώρα της ολοκλήρωσης. Αφού κατάστρεψαν οτιδήποτε καλό ή κακό είχε χτιστεί τα τελευταία 35 χρόνια. Αφού ισοπέδωσαν όλες τις κατακτήσεις των εργαζομένων και των συνταξιούχων, ακόμη και εκείνες για τις οποίες ήταν περήφανος ο Ανδρέας ο Παπανδρέου. Αφού πέτυχαν να μην πτωχεύσει η Ελλάδα (βιομήχανοι και λαμόγια) αλλά να πτωχεύσουν οι Έλληνες (εργαζόμενοι και συνταξιούχοι).
  • Ø Ήρθε η ώρα της πλήρους εκποίησης του καταστήματος. Πωλείται ότι μπορεί να πωληθεί ανακοίνωσαν οι Γιώργος Παπανδρέου και Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Και βέβαια δεν πωλούν, ούτε το «Καστρί» ούτε οτιδήποτε άλλο από την δική τους περιουσία. Πωλούν αυτά για τα οποία όλα τα προηγούμενα 30 χρόνια μας έλεγαν να κάνουμε θυσίες για να τα έχουμε. Άρα πωλούν την δική μας περιουσία.
  • Ø Γιατί; Για να εισπραχθούν 1 δισ. ευρώ ανά έτος για τα επόμενα τρία χρόνια, όσα υποτίθεται ότι θα διαρκέσει η τριμερής επιτήρηση. Δηλαδή: Για να εισπραχθούν όσα προβλεπόταν ότι θα αποδώσουν στα δημόσια ταμεία οι δύο επιπλέον μονάδες της αύξησης στον ΦΠΑ. Γι’ αυτό το αδιανόητα ασήμαντο ποσόν πωλείται η χώρα ολόκληρη. Την ώρα που μονάχα η ακίνητη περιουσία της υπολογίζεται σε 300 – τουλάχιστον – δισ. ευρώ!
  • Ø Και μετά βγαίνει δήθεν θυμωμένος ο Γιώργος ο Παπανδρέου και δήθεν μαλώνει τους υπουργούς του απειλώντας πως «θα μας πάρουν με τις πέτρες».
  • Ø Όχι Καίσαρά μας. Όχι υιέ που διέψευσες το ρητό που λέει ότι το μήλο θα πέσει κάτω από την μηλιά. Όχι Γιωργάκη, που μέσα σε λίγους μήνες κατάφερες να καταρρίψεις κάθε ρεκόρ και να κερδίσεις επάξια τους τίτλους του χειρότερου, αναποτελεσματικότερου, ανικανότερου και του πλέον αντεργατικού και αντιλαϊκού πρωθυπουργού. Όχι Γεώργιε Ανδρέα Παπανδρέου δεν θα προλάβουμε να σας πάρουμε με τις πέτρες.
  • Ø Γιατί θα φύγετε νύχτα και μάλιστα χωρίς φεγγάρι, εκεί κοντά προς το τέλος του χρόνου. Το δυστύχημα είναι πως εμείς θα μείνουμε εδώ. Σε αυτή την χώρα πάνω στο κορμί της οποίας (δηλαδή πάνω σε μας) ασελγήσατε με τον χειρότερο και πλέον απεχθή τρόπο.
  • Ø Και να ξέρετε κάτι. Ο Έλληνας ξεχνά και συγχωρεί εύκολα. Όμως ξεχνά και συγχωρεί κάτι που γίνεται μια φορά, για μια στιγμή. Όμως τα δικά σας εγκλήματα όχι μόνο θα είναι διαρκείας, αλλά κάθε μήνας και κάθε χρόνος που περνά, ο νέος που δεν θα έχει χρήματα για να πάει σε ένα μαγαζί με την κοπέλα του. Το ζευγάρι που δεν θα μπορεί να χαρεί τον έρωτά του. Οι γονείς που δεν θα μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους όνειρα και οι παππούδες που δεν θα έχουν χρήματα, όχι για τα εγγόνια, αλλά ούτε για τα φάρμακά τους. Όλοι αυτοί θα βιώνουν τους εφιάλτες από την δική σας πολιτική. Καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου