Αναζήτηση

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Η ΥΓΕΙΑ ΝΟΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΑΛΛΑ Η ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΕΙΝΑΙ…ΜΙΚΡΗ

  • Ø Σάκχαρο έχει ανεβάσει ο Πάγκαλος με την υπουργό Υγείας βλέποντας ότι τα χρέη των νοσοκομείων στο οκτάμηνο της θητείας της έχουν εκτοξευθεί στο 1,5 δις ευρώ ενώ άλλες τόσες είναι περίπου οι οφειλές σε φαρμακευτικές εταιρείες. Ασφαλείς πληροφορίες από το Μαξίμου αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δέχτηκε ... υψηλό τηλεφώνημα από διαχειριστές της περιουσίας του αείμνηστου εφοπλιστή Αλέξανδρου Ωνάση, επειδή η Ξενογιαννακοπούλου δεν έχει ορίσει ακόμη Δ.Σ. στο Ωνάσειο με αποτέλεσμα να προκληθεί ... έμφραγμα στη λειτουργία του κυριότερου καρδιοχειρουργικού κέντρου των Βαλκανίων. Ενδεικτικό της απραξίας της αποτελεί και το γεγονός ότι δεν έχει διορίσει Δ.Σ. ούτε στο Ψυχιατρείο της Λέρου και οι υπάλληλοι την περασμένη εβδομάδα προέβησαν σε κατάληψη του δημαρχείου του νησιού. (parapolitika.gr)
  • Ø Το παραπάνω κείμενο ήρθε και ταίριαξε γάντι με την διαμαρτυρία των ειδικευομένων γιατρών του νοσοκομείου Χανίων επειδή η διοίκηση τους «έκοψε» τις ποσότητες των τροφίμων που δικαιούνται (και οι νοσηλευτές) ως εργαζόμενοι στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Βέβαια από την πλευρά του ο διοικητής κάνει λόγο για «κατασπατάληση υλικών» και για προσπάθεια νοικοκυρέματος. Τι να πούμε. Εάν είναι με λιγότερα γιαούρτια και με την αντικατάσταση των τοστ από κρουασάν , να αποκτήσει η παιδιατρική κλινική ….θερμόμετρα και να σταματήσει η μέτρηση της θερμοκρασίας των παιδιών σε….βάρδιες , ας κάνουν οι γιατροί και αυτή την θυσία.
  • Ø Δοθείσης της ευκαιρίας έχω μια ερωτησούλα προς την διοίκηση του νοσοκομείου Χανίων. Είναι αλήθεια πως μέχρι τώρα στο διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου Χανίων υπήρχε έμμισθη θέση αντιπροέδρου (εάν δεν κάνω λάθος) η οποία έμενε κενή καθώς θεωρείτο ως αχρείαστη, αλλά τώρα καλύφθηκε με τον διορισμό προφέσορα που ασχολείται με τα …χρηματοοικονομικά; Ρωτώ και περιμένω να δημοσιεύσω την απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου