Αναζήτηση

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΒΟΜΒΕΣ ….ΜΟΛΟΤΟΦ

  • Ø Εκείνο πάντως που δεν θέλουν να ακούν ή να βλέπουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ (είτε εντός είτε εκτός κυβέρνησης είναι το ίδιο), είναι πως καθημερινά η αγανάκτηση των πολιτών φουντώνει και όσο περνούν οι μέρες θα φουντώνει ολοένα και περισσότερο.
  • Ø «Ο κόσμος περπατά και παραμιλά» λένε οι πάντες. Μια φράση που θα έπρεπε να χτυπά το καμπανάκι στους συγκλητικούς της κυβέρνησης για επερχόμενες κοινωνικές εκρήξεις.
  • Ø Τα κυβερνητικά φερέφωνα δεν θα μπορούν για πολύ ακόμη να κοιμίζουν και να αποπροσανατολίζουν. Όταν θα έρθει η ώρα των διακοπών και ο Έλληνας θα συνειδητοποιήσει πως δεν μπορεί – όχι να πάει για διακοπές – αλλά θα πρέπει να κόψει και τα οικογενειακά μπάνια. Όταν έρθει ο Σεπτέμβρης και ανοίξουν τα σχολεία με όλο το κόστος (σχολικά εφόδια , φροντιστήρια, παιδικοί σταθμοί , νηπιαγωγεία, ενοικίαση σπιτιού για τους φοιτητές) και ο Έλληνας (γονιός ή και παππούς) θα δει πως δεν μπορεί να προσφέρει τα στοιχειώδη στα παιδιά του.
  • Ø Τότε πολύ φοβάμαι ότι κανένα megalo κανάλι, και καμία εφημερίδα συγκροτήματος ή μεγαλοεργολάβων Ανανεώσιμων Πηγών Εσόδων (ΑΠΕ), δεν θα μπορεί να συγκρατήσει την οργή και την αγανάκτηση των πολιτών.
  • Ø Γιατί το χειρότερο από όλα όσα κάνει η κυβέρνηση του Γιώργου του Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ δεν είναι η περικοπή των εισοδημάτων, αλλά η περικοπή της οποιασδήποτε ελπίδας για το αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου