Αναζήτηση

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ»

  • Ø «Μαθήματα πραξικοπηματικής δημοκρατίας» παρέδωσαν οι δήμαρχοι του υποτίθεται «δημοκρατικού» ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στην παράταξη «αυτοδιοικητικό κίνημα» στην Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων.
  • Ø Βασικός κανόνας της δημοκρατίας είναι η αρχή της πλειοψηφίας την οποία άλλωστε επικαλείται και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όταν με την πλειοψηφία που διαθέτει στην Βουλή αλλάζει τα φώτα τους μισθωτούς, συνταξιούχους και μικρομεσαίους αυτής της χώρας, κλέβοντας δικαιώματα και κατακτήσεις δεκαετιών.
  • Ø Όμως φαίνεται πως η αρχή της πλειοψηφίας ισχύει όπου βολεύει το ΠΑΣΟΚ και μόνο. Έτσι όταν η πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων αποφάσισε πως δεν συμφωνεί με το νομοσχέδιο για τον «Καλλικράτη», τότε η «δημοκρατική» παράταξη του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο αποχώρησε αλλά σαμπόταρε και την γενική συνέλευση της ΚΕΔΚΕ προκειμένου να μην ληφθεί και από εκεί απόφαση.
  • Ø Βλέπετε όταν οι «δημοκράτες» είδαν πως η ψηφοφορία στην συνέλευση θα γινόταν με κάλπες τρομοκρατήθηκαν και έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Το δυστύχημα είναι πως αυτοί οι άνθρωποι και αυτό το κόμμα θα βγει στην γύρα να ζητήσει την ψήφο των πολιτών για να διοικήσουν τους νέους δήμους.
  • Ø Και το ακόμη μεγαλύτερο δυστύχημα θα είναι οι πολίτες να μην παραδειγματιστούν από όλα όσα έλεγε το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά και από εκείνα που έκανε μετεκλογικά και να τους ψηφίσουν και πάλι. Εάν συμβεί και αυτό, μετά από όλα όσα έχουν γίνει , τότε πραγματικά αυτή η χώρα δεν έχει καμία ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου