Αναζήτηση

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ….. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

  • Ø «…Σε πρόσφατο δελτίο ειδήσεων ο Θ. Πάγκαλος επικαλέστηκε, στην προσπάθεια του να δώσει κύρος στην προπαγάνδα που εξαπέλυε για λογαριασμό της κυβέρνησης του, το Σύνταγμα της Ελλάδος όσον αφορά την δυνατότητα απολύσεως δημοσίων υπαλλήλων παρ’ όλο που υπάρχει το θέμα της μονιμότητας τους. Είχε μάλιστα το θράσος να ισχυρισθεί για τον εαυτό του ότι αισθάνεται ότι πρέπει το Σύνταγμα να τηρείται κατά γράμμα.
  • Ø Εάν υπήρχε πραγματική δημοσιογραφία και τα άτομα τα οποία ήταν στα ‘ παράθυρα ’ δεν αποτελούσαν μέρος της γκαιμπελιστικής προπαγάνδας η οποία επιστρατεύεται με έξαρση αυτή την εποχή για να επιβληθεί στους Έλληνες Πολίτες η απόλυτη κοινωνική ισοπέδωση μέσω ΔΝΤ και Ε.Ε., τότε αμέσως θα έπρεπε να τον ρωτήσουν πώς ανέχεται να παραβιάζεται το Σύνταγμα της Ελλάδος τόσο εξόφθαλμα όσον αφορά το καλό ( δηλαδή ευημερία, εξασφάλιση βιοτικού επιπέδου, δυνατότητα εργασίας, δυνατότητα ανθρωπίνων συνθηκών συνταξιοδότησης, αίσθηση ασφάλειας, προστασία της Εθνικής κυριαρχίας κλπ ) όλων των Ελλήνων Πολιτών και πώς ανέχεται να επιβάλλεται δια του κράτους ένδεια και ειλωτεία και ουσιαστική γενοκτονία ενώ το Σύνταγμα μας τα απαγορεύει.
  • Ø Σαφώς βέβαια, όλοι γνωρίζουμε ότι ο .Θ. Πάγκαλος όπως κάθε πολιτικός και κάθε άλλο όργανο της γκαιμπελιστικής αυτής προπαγάνδας που επιβάλλει προς το παρόν τον ναζισμό δια της οικονομίας και όχι ακόμα δια της βίας των όπλων, δεν ενδιαφέρονται να είναι αντικειμενικοί αλλά απλώς να περάσουν και να επιβάλλουν αυτό που τους έχουν διατάξει τα αφεντικά τους. Και το επιχειρούν αυτό με την εγγύηση των ΜΜΕ, που ανήκουν και ελέγχονται από τα αφεντικά τους αυτά, ότι δεν θα υπάρχει απέναντι τους ένα άτομο ( πόσο μάλλον ο Λαός ) να τους αναγκάσει να απαντήσουν επί της ουσίας βάσει τεκμηρίων και με αντικειμενικότητα.
  • Ø Έτσι έχουμε το φαινόμενο της ‘νόμιμης’ ανομίας σε συνδυασμό με τον ξέφρενο παραλογισμό της γκαιμπελιστικής προπαγάνδας που προσπαθεί να επιβάλλει ως ορθό, λογικό και νόμιμο το λάθος, το παράλογο και το βάρβαρα άνομο….» (Της Όλγας Γεριτσίδου από το kafeneio-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου