Αναζήτηση

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

«ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

  • Ø Ακούτε και διαβάζετε συνεχώς για το ότι τα μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση τα επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ε, λοιπόν διαβάστε την παρακάτω είδηση από το in.gr , για να διαπιστώσετε μια ακόμη κοροϊδία που μας πωλούν.
  • Ø «Τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν είναι ευθύνη της Αθήνας δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, ένα 24ωρο μετά την επίσκεψη Ρεν και λίγο προτού ανακοινωθούν οι τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης για το νέο πακέτο μέτρων. Ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν διευκρίνισε ότι ο ρόλος της Κομισιόν είναι εποπτικός: «Την πρωταρχική πολιτική ευθύνη για τη λήψη μέτρων και την προώθηση των μεταρρυθμίσεων την έχει η ελληνική κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Α.Αλφατάζ. Ερωτηθείς αν η Επιτροπή ζήτησε από τις ελληνικές αρχές να προχωρήσουν στην περικοπή του 14ου μισθού των δημοσίων υπαλλήλων, απάντησε ότι η Επιτροπή επισήμως δεν προβαίνει σε ανάλογες συστάσεις και πρόσθεσε ότι ο Όλι Ρεν στην επίσκεψή του στην Αθήνα πέρασε το σαφές μήνυμα ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας θα πρέπει να μειωθεί κατά 4% του ΑΕΠ έως το τέλος του 2010.»
  • Ø Με την ευκαιρία. Αφού το πρόβλημα αφορά στο δημόσιο, γιατί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν ξεκαθαρίζει πως στον ιδιωτικό τομέα δεν επιτρέπονται οι περικοπές, αλλά τα αφήνει όλα ανοιχτά; Α, ξέχασα. Κάπως πρέπει να ξεπληρωθεί και η προεκλογική «στήριξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου