Αναζήτηση

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ….ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

  • Ø Και ενώ οι πολίτες , είτε έχουν , είτε δεν έχουν, είναι αρκετά «κουμπωμένοι» για τα έξοδά τους, έρχονται και οι ερασιτέχνες κυβερνώντες αυτή την δύσμοιρη χώρα και διαρρέουν δεξιά και αριστερά πως έρχεται φοροκαταιγίδα, με αποτέλεσμα να κάνουν το γενικότερο κλίμα ακόμη χειρότερο και τους πολίτες να «κουμπώνονται» ακόμη περισσότερο.
  • Ø Ακολουθώντας την τακτική των διερευνητικών διαρροών στα παπαγαλάκια , πότε, λένε πως μελετάται η κατάργηση του δώρου του Πάσχα. Πότε, πως θα αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων και θα επιβληθούν νέοι φόροι. Πότε, πως θα αυξηθεί το ΦΠΑ. Πότε πως θα μειωθεί το αφορολόγητο. Πότε, πως θα αυξηθούν οι φόροι κατανάλωσης σε διάφορα προϊόντα.
  • Ø Και βέβαια με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο δεν πρόκειται να πάρει μπροστά η οικονομία στις 100 μέρες , όπως διατυμπάνιζαν προεκλογικά, αλλά είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η οικονομία οδηγείται σε χρεοκοπία καθώς ακόμη και εκείνοι που ανήκουν στους κατέχοντες φυλούν το κομπόδεμά τους καθώς δεν ξέρουν τι θα τους βρει το 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου