Αναζήτηση

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΧΑΝΙΩΝ

  • Ø Ως μέγα επίτευγμα και ως ριζοσπαστική παρέμβαση , παρουσίασαν τα φιλοπασοκικά (συγνώμη τα φιλοκυβερνητικά ήθελα να πω) Μέσα Ενημέρωσης τις ανακοινώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ (φτου και πάλι, του υπουργού εσωτερικών ήθελα να πω) Γιάννη Ραγκούση περί μείωσης του στόλου των κρατικών αυτοκινήτων.
  • Ø Δεν είναι της ώρας να σχολιάσω το ότι η εξαγγελία αυτή έγινε ενώ ο επιχειρηματικός κόσμος και όχι μόνο, βράζει από την απεργία στο λιμάνι του Πειραιά . Ενώ χιλιάδες κοντέινερ με εμπορεύματα δεν ξεφορτώνονται. Ενώ η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με την πρώτη σοβαρή κρίση.
  • Ø Ούτε είναι της ώρας να σχολιάσω το ότι στα φιλοκυβερνητικά Μέσα Ενημέρωσης η απεργία των λιμενεργατών πέρασε τρίτη ή τέταρτη είδηση , μετά τα τεκταινόμενα στην ΝΔ και τις εξαγγελίες για τα κρατικά αυτοκίνητα, ενώ μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν εάν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ.
  • Ø Επίσης δεν είμαι ειδικός για να υπολογίσω το κόστος της αντικατάστασης των κρατικών συμβατικών αυτοκινήτων με υβριδικά, έστω και με την μέθοδο leasing.
  • Ø Εγώ απλά ήθελα να επισημάνω πως δεν χρειάζονται βαρύγδουπες εξαγγελίες για να κάνει ο κάθε υπεύθυνος άνθρωπος που υπηρετεί σε μια θέση , αυτό που κάνει εδώ και τρία χρόνια ο Νομάρχης Χανίων, ο Γρηγόρης ο Αρχοντάκης.
  • Ø Δηλαδή , να κυκλοφορεί, τουλάχιστον εντός της πόλης , με τα δικά ΤΟΥ δίκυκλα, είτε την μοτοσικλέτα, είτε την βέσπα. Έτσι και ο ίδιος κινείται πιο άνετα, και βοηθά στην μείωση του κυκλοφοριακού και εξοικονομεί χρήματα από το αυτοκίνητο της Νομαρχίας και δίνει το καλό παράδειγμα και σε όλους εκείνους που παίρνουν το αυτοκίνητο για να πάνε στο περίπτερο της γειτονιάς τους.
  • Ø Για την ιστορία να επισημάνω ότι στο φόρτε της προεκλογικής περιόδου εντόπισα και δύο από τους υποψήφιους βουλευτές που κυκλοφορούσαν ως συνεπιβάτες με μοτοσικλέτα. Τον Στέλιο τον Νικηφοράκη και τον Ευτύχη τον Δαμιανάκη.

1 σχόλιο:

  1. Καλώς κυκλοφορεί ο Νομάρχης με δίκυκλο αρκεί να φορά το κράνος (τον έχω δει δυο τρεις φορές ξεσκούφωτο). Όχι ότι ενδιαφέρομαι για την ακεραιότητα του (άδειου)κεφαλιού του αλλά είναι ο ανώτερος πολιτειακός θεσμός στο Νομό και πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή