Αναζήτηση

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

«ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΠΟ» Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΑΝΕΚ – INTERAMERICAN


  • Ø Και βέβαια η όποια αναφορά στον «σπορέα» Ειρηναίο, θα είναι ελλιπής εάν δεν υπάρξει αναφορά και στην «συγκομιδή». Την αφορμή μου έδωσε μια είδηση για τα αποτελέσματα της έως τώρα συνεργασίας της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Κρήτης με την ασφαλιστικής εταιρεία Interamerican , για την καλύτερη εξυπηρέτηση και παροχή υπηρεσιών σε όλους όσοι ταξιδεύουν με τα πλοία της εταιρείας η οποία ίσως και να μην υπήρχε σήμερα εάν δεν έμπαινε μπροστάρης ο Σεβασμιώτατος Ειρηναίος.
  • Ø «Το ασφαλιστήριο Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας της INTERAMERICAN, που παρέχει από τις αρχές Μαΐου η ANEK LINES σε όσους ταξιδεύουν με τα πλοία της, αποδεικνύεται από τη χρήση ως μια ιδιαίτερα ουσιαστική παροχή, καθώς το «Ασφαλώς Μαζί» γίνεται πράξη. Ήδη, από τις 15 Μαΐου που ισχύει η προσφορά έως το τέλος Ιουλίου, σε πέντε περιστατικά χρειάστηκε μεταφορά με ασθενοφόρο και σε ένα με υγειονομικό αεροπλάνο από τα Χανιά στην Αθήνα, μετά από ατύχημα. Στις ακτοπλοϊκές γραμμές της ΑΝΕΚ στην Αδριατική 24 επιβάτες έλαβαν ιατρικές συμβουλές για την αντιμετώπιση εκτάκτων προβλημάτων υγείας εν πλω και άλλοι 37 στις γραμμές Κρήτης - Πειραιά, ενώ 91 επιβάτες ζήτησαν ιατρικές συμβουλές κατά την πρώτη εβδομάδα κάλυψης μετά το ταξίδι τους. Ακόμη, σε αρκετές περιπτώσεις υπήρξε κάλυψη δαπανών μετάβασης σε νοσοκομείο ή επιστροφής στον τόπο διαμονής σε παθόντες ή και συγγενείς τους. Υπενθυμίζεται ότι οι καλύψεις του προγράμματος Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας «Ασφαλώς Μαζί» παρέχονται στους ταξιδιώτες όχι μόνο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το πλοίο, αλλά μέχρι και για 7 ημέρες μετά την αποβίβαση
  • Ø Για να μην αναφερθώ και στην άλλη προσφορά της ΑΝΕΚ η οποία έχει, στην κυριολεξία ενθουσιάσει τους καλοκαιρινούς επισκέπτες στην Κρήτη και όχι μόνο. Με έναν λογαριασμό μόλις άνω των 20 ευρώ στα εστιατόρια των πλοίων της εταιρείας , δίδεται ως δώρο μια συσκευασία μισού λίτρου !!! από βιολογικό !!! Κρητικό ελαιόλαδο. Μάλιστα οι δικοί μου «καλιτσουνάδες» που ήρθαν από την Αθήνα μου έδειξαν ένα καταπληκτικό μπουκάλι με βιολογικό ελαιόλαδο παραγωγή της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδας Ακρωτηρίου.
  • Ø Μάλιστα πρέπει να σας εκμυστηρευθώ πως η μόνη τους ανησυχία είναι , μήπως κατά την επιστροφή τους στο λιμάνι του Πειραιά δεν καταφέρουν να «κάνουν» λογαριασμό άνω των 20 ευρώ (για να κάνουν δύο τα μπουκάλια) καθώς , όπως μου είπαν οι τιμές στο εστιατόριο του πλοίου είναι κατά πολύ φθηνότερες από ….Άσε μην αναφερθώ καλύτερα για το ποιοι στηρίζουν τον τουρισμό και ποιοι στηρίζουν μόνο την ….τσέπη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου