Αναζήτηση

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

ΤΑ ΧΑΝΙΑ «ΚΕΡΔΙΣΑΝ» ΤΟΥΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΥΣ

  • Ø Η «είδηση» φιλοξενείται στην Δανική ιστοσελίδα www.rejseliv.dk. Ο οργανισμός Star Tours έχει καθιερώσει ένα σύστημα on line σύνδεσης μέσω του διαδικτύου, φυσικά, προκειμένου οι πελάτες του (κυρίως Σκανδιναβοί) και όποιοι άλλοι θέλουν να καταγράφουν τις εντυπώσεις τους από τις περιοχές τις οποίες επισκέπτονται.
  • Ø Σε σύνολο περίπου 100.000 ατόμων και βάση επεξεργασίας των κειμένων που έστειλαν, εάν θέλετε πιστέψτε το, αλλά η φωτογραφία δείχνει την αλήθεια, τα Χανιά βρίσκονται στην Πέμπτη θέση προτίμησης ως τουριστικός προορισμός παγκοσμίως !!!
  • Ø Στην πρώτη θέση βρίσκεται, η Κεφαλονιά, στη δεύτερη θέση είναι οι Κανάριες Νήσοι στην Ισπανία, στην τρίτη το Ντάλαμαν στην Τουρκία, και στην τέταρτη το Πουκέτ της Ταϊλάνδης.
  • Ø Σύμφωνα με το σύστημα του Star Tours για κάθε χώρα υπάρχουν ιστοσελίδες στις οποίες φιλοξενούνται και καταγράφονται οι εντυπώσεις επισκεπτών από τις διακοπές τους και καλούνται να αξιολογήσουν και να δώσουν στοιχεία για τον τόπο που έκαναν διακοπές, το ξενοδοχείο που έμειναν, τις μεταφορές, τις υπηρεσίες κλπ.
  • Ø Έτσι. Για να μην λέτε πως γράφω μόνο τα αρνητικά και γκρινιάζω συνεχώς για τα θέματα και του τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου