Αναζήτηση

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΚΥΚΛΟΦΟΡΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΦΗΝΩΝΩ.... ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΟΥΔΑΣ

  • Ø Και όμως αυτό το «πράγμα» στην λεωφόρο Σούδας κάποιοι εξακολουθούν να το αποκαλούν ως πεζοδρόμιο !!!. Η συγκεκριμένη φωτο απεικονίζει ένα μόνο παράδειγμα από τα δεκάδες εμπόδια που υπάρχουν στον εν λόγο δρόμο και τα οποία αποκλείουν την μετακίνηση ειδικά των γονιών που έχουν τα παιδιά τους σε καροτσάκια αλλά και των κινητικά αναπήρων και όχι μόνο.
  • Ø Και απορώ εκείνοι που έβαλαν την σιδερένια κολώνα και εκείνο το περίεργο μεταλλικό πράγμα σκέφτηκαν πως το σημείο που την έβαλαν κατασκευάστηκε για να περπατούν άνθρωποι; Ή και εδώ είχαμε το κλασσικό «εμείς να κάνουμε την δουλειά μας και ας τους άλλους να κουρεύονται».

2 σχόλια:

  1. Στο συγκεκριμένο πεζοδρόμιο και λίγο παρακάτω, προς τη μεριά του Καλυκά, σε ένα άλλο χειρότερο εμπόδιο, πριν από λίγες ημέρες, ένας σεβάσμιος γέροντας, σκόνταψε και έπεσε στο οδόστρωμα. Τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα, περιμένοντας να ανάψει το πράσινο φανάρι. Κατεβήκαμε από τα αυτοκίνητα μας, όσοι ήμασταν κοντά και τον είχαμε δεί, για να τον βοηθήσουμε. Ευτυχώς δεν είχε πάθει τίποτα! Ένα τρέμουλο είχε μόνο από τη τρομάρα του. Αν τα αυτοκίνητα ήταν εν κινήσει, τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Έκανε το σταυρό του, μας ευχαρίστησε, και φεύγοντας μονολογούσε: «εδώ δεν αποσώνουν όσοι κάνουν ινκόγκνιτο βόλιτες, για να δούνε τα χάλια μας!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκο δυστυχώς η κατάσταση είναι δραματική. Προσωπικά αποφάσισα να κυκλοφορώ με την φωτογραφική μηχανή στο χέρι και ότι βλέπω να το δημοσιοποιώ , μπας και αλλάξει κάτι. Θα βοηθούσε εαν γινόταν το ίδιο και απο άλλους καθώς υπάρχουν και πολλά άλλα που σίγουρα μου ξεφεύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή