Αναζήτηση

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Α ΡΕ ΚΑΤΑΣΚΑΜΜΕΝΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΟΥΔΑΣ


  • Ø Μήπως υπάρχει κάποιος καλός κύριος (ή κυρία) που θεωρεί τον εαυτό του αρμόδιο να εξηγήσει στην στήλη , στους επιχειρηματίες, αλλά και στους χιλιάδες πολίτες που χρησιμοποιούν την λεωφόρο Σούδας τι στο καλό συμβαίνει και έκλεισε και πάλι για (έχω χάσει τον λογαριασμό) μέσα σε λίγους μήνες;
  • Ø Και δεν περιμένω κάποια απάντηση του στυλ, «έργα γίνονται και τα έργα θα μείνουν μόνιμα ενώ η ταλαιπωρία θα περάσει». Γιατί έργα έγιναν και τον περασμένο Νοέμβρη και την Άνοιξη αλλά η ταλαιπωρία συνεχίζεται.
  • Ø Περιμένω , εάν βέβαια υπάρχει κάποιος που να θεωρεί τον εαυτό του ως υπεύθυνο άτομο, μια απάντηση που να εξηγεί αναλυτικά με το νι και με το σίγμα , το γιατί χρειάζεται να σκάβεται κάθε λίγο και λιγάκι και ποια συγκεκριμένα έργα στον κατασκαμμένο αυτό, δρόμο έγιναν και γίνονται.
  • Ø Με την ευκαιρία και επειδή είμαστε εν μέσω της τουριστικής περιόδου. Μήπως. Λέω μήπως,. Θα έπρεπε να δοθεί και μια οδηγία στον εργολάβο να βάλει τις πρόχειρες ταμπέλες που οδηγούν σε παρακαμπτήριους τους οδηγούς και στα Αγγλικά;
  • Ø Γιατί μάλλον οι λέξεις «Προς Ρέθυμνο Σούδα» δεν λένε απολύτως τίποτε για τους άτυχους επισκέπτες των Χανίων που μας έρχονται είτε από το λιμάνι είτε από την υπόλοιπη Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου