Αναζήτηση

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ (ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ) ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ


  • Ø      Και το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι τι κάνουμε, όχι μόνο για να κρατήσουμε τους επισκέπτες αλλά και για να προσεγγίσουμε νέους  ;  Οι φωτογραφίες από κεντρικό δρόμο στον Πλατανιά και στο Καλαμάκι, δείχνουν απλά έναν λόγο για να μην ξαναέρθουν και αυτοί που ήρθαν.
  • Ø      Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να δείξει κατανόηση ο πατέρας που περπατά με το καροτσάκι και το μωρό του πάνω στην άσφαλτο  της γέφυρας του Πλατανιά, για το ότι μετά από τόσα χρόνια τουριστικής ανάπτυξης, φέτος θα καταφέρουν να έχουν πεζογέφυρα. Το σίγουρο είναι πως ο συγκεκριμένος τουρίστας που περνούσε χθες (όπως και χιλιάδες άλλοι) , την πεζογέφυρα δεν θα την προλάβει. Και οι εντυπώσεις που θα μεταφέρει στην χώρα του ποιες είναι;
  • Ø      Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους τουρίστες που επεχείρησαν να μεταβούν από τον Σταλό στο Καλαμάκι νοιώθοντας ότι παίζουν ρώσικη ρουλέτα εν μέσω των τροχοφόρων. Θα μου πείτε ότι συνεχώς φτιάχνονται πεζοδρόμια. Ναι δεν αντιλέγω, αλλά όλοι εκείνοι οι επισκέπτες αυτών των περιοχών εδώ και τόσα χρόνια, πεζοδρόμια δεν είδαν. Και σίγουρα κάποιοι συγκρίνοντας τις υποδομές-υπηρεσίες , με τις τιμές, είπαν «άντε γεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου