Αναζήτηση

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Ο κος «ΘΕΛΩ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ»

  • Ø      Στα Χανιά θα μας έρθει λοιπόν ο Τάκης ο Αθανασόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΗ ο οποίος κάθε λίγο και λιγάκι το μόνο που ζητά είναι νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.
  • Ø      Και βέβαια δεν λέω. Καλή και άγια η παραχώρηση στην Νομαρχία Χανίων του παλαιού υδροηλεκτρικού εργοστασίου και του χώρου που υποτίθεται πως ανήκει στην ΔΕΗ, στην λίμνη της Αγυιάς.
  • Ø      Όμως κε Τάκη, εάν είναι να ζητάτε κάθε τόσο να χρυσοπληρώσουμε τις «παραχωρήσεις» σας, τότε να μας λείπει το «βύσσινο». Και βέβαια αναφέρομαι και στην πρόσφατη απαράδεκτη ομιλία σας σε χρηματιστηριακούς αναλυτές, όπου λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή σας πως το 1ο τρίμηνο του 2009 και σε συνθήκες οικονομικής κρίσης η ΔΕΗ είχε καθαρά κέρδη 220 εκατομ ευρώ, εσείς κε Αθανασόπουλε, αντί να πείτε «Δόξασι ο Θεός» , είχατε το θράσος να ζητήσετε την αύξηση των «πολύ φθηνών» οικιακών τιμολογίων !!!
  • Ø      Βέβαια με τον πρόεδρο της ΔΕΗ υπάρχουν και πολλές άλλες εκρεμμότητες που αφορούν στα Χανιά, αλλά πολύ φοβάμαι ότι ο κος Αθανασόπουλος δεν θα έχει άλλον χρόνο - εκτός από την τελετή – για να αφιερώσει, ούτε στα πεπαλαιωμένα και προβληματικά εναέρια δίκτυα, ούτε στους λίγους εναπομείναντες τεχνικούς της ΔΕΗ, ούτε στις καταστροφές και στην ταλαιπωρία των πελατών της επιχείρησης στην οποία είναι πρόεδρος από τις συνεχείς διακοπές και βλάβες. Ελπίζω να διαψευστώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου