Αναζήτηση

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑ

  • Ø      Εάν πάντως την γλιτώσουμε από τον ένα, θα την πάθουμε από τις διάφορες επιστημονικές επιτροπές που ασχολούνται με τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας μεταξύ άλλων και από την κινητή τηλεφωνία.
  • Ø      Πότε, μια επιστημονική επιτροπή κρούει τον κώδωνα του κινδύνου πως ο εγκέφαλός μας θα γίνει ζελές (ελπίζω ο δικός μου να έχει γεύση κεράσι) εάν μιλάμε πολύ ή εάν ζούμε κοντά σε κεραία. Πότε, μια άλλη επιστημονική επιτροπή βεβαιώνει πως τα καθορισμένα όρια εξασφαλίζουν πως θα ζήσουμε μέχρι τα βαθειά γεράματα
  • Ø      Τελευταίο κρούσμα από την Επιτροπή Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων του Συμβουλίου Υγείας της Ολλανδίας η οποία στην ετήσια έκθεσή της καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις ότι η έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία ραδιοσυχνοτήτων προκαλεί προβλήματα υγείας.
  • Ø      Πάντως εγώ κρατώ το ότι στην χώρα αυτή, εκτός από τουλίπες έχουν και συμβούλιο υγείας και ειδική επιτροπή για ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες. Το ακούς μεσιέ Αβραμό;
  •       Θα μου πεις τι να τις κάνουμε τις ειδικές επιτροπές αφού εμείς εδώ έχουμε τον κάθε πανικόβλητο ή τον κάθε οικολογούντα οι οποίοι έχουν γίνει εξπέρ στο να εκφέρουν άποψη για όλους και για όλα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου