Αναζήτηση

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΙ ΟΑΔΥΚ ΚΑΙ ΟΑΝΑΚ

  • Ø      Μέσα από τον κουρνιαχτό των τρακτέρ και τους καπνούς από τις φωτιές στα μπλόκα, επισκιάστηκε κάπως το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας που δίνει λύσεις σε δύο θέματα της Κρήτης και της πόλης των Χανίων.
  • Ø      Το πρώτο αφορά στην – επιτέλους – τροποποίηση πολλών ζητημάτων που αφορούν τους οργανισμούς ανάπτυξης Δυτικής και Ανατολικής Κρήτης.
  • Ø      Με το νομοσχέδιο του Γιάννη του Παπαθανασίου το οποίο στηρίχθηκε από ολόκληρο το νησί και πρωτίστως από τον Κωνσταντίνο τον Μητσοτάκη, οι ΟΑΔΥΚ και ΟΑΝΑΚ μπορούν πλέον να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία καθώς μετατρέπονται στα κατεξοχήν αναπτυξιακά εργαλεία , πρωτίστως για οποιαδήποτε έργα έχουν να κάνουν με το υδατικό στοιχείο, αλλά και όχι μόνο.
  • Ø      Επιπλέον με το ίδιο νομοσχέδιο ανάβει το πράσινο φως για να προχωρήσει η επέκταση του δημοτικού parking Χανίων στην οδό Περίδου. Όσο κι αν φαίνεται απαράδεκτο, χρειαζόταν και εδώ η παρέμβαση του Κων/νου Μητσοτάκη για να πεισθούν οι καρεκλοκένταυροι της Αθήνας πως δεν μπορείς να επιδοτείς την κατασκευή ενός νέου parking και να μην επιδοτείς την επέκταση ενός υπάρχοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου