Αναζήτηση

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ : ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ;

  • Ø «Θίχτηκαν» οι δήμαρχοι του Ηρακλείου επειδή από τα δικά τους έγγραφα που έδωσε στην δημοσιότητα η Περιφέρεια φαίνονται τα οικονομικά τους χάλια και σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Τοπική Ένωση Δήμων νομού Ηρακλείου επιδιώκεται (όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται) η "αποκατάσταση της πραγματικής εικόνας", προκειμένου να μη δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις σε ότι αφορά στα Οικονομικά των Δήμων.
  • Ø Μεταξύ άλλων γράφουν στην ανακοίνωση πως «σύμφωνα με τις θεσμοθετημένες υποχρεώσεις της Πολιτείας προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι δήμοι της Κρήτης συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν.3756/2009 ΦΕΚ 53Α έπρεπε να είχαν εισπράξει 101.816.176€. Από αυτά έχουν δοθεί μέχρι σήμερα περίπου 25.000.000€ κι απομένουν 76.000.000€ περίπου.»
  • Ø Μπα μπα μπα τα πουλάκια μου. Γιατί δεν τόλμησαν να βγάλουν τέτοια ανακοίνωση προεκλογικά αλλά ζητούσαν την στήριξη του Παπανδρεικού διλλήματος και του «Καλλικράτη»; Γιατί όσοι τα ανέφεραν αυτά πριν τις εκλογές «βαφτίζοντο» ως εχθροί του Καλλικράτη ; Αυτή η «πραγματική εικόνα» δεν υπήρχε πριν τις εκλογές ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου